Wie is Calibro?
Over juist en goed adviseren bestaan veel opvattingen. Je vindt er van alles over: de adviseurs zelf, meesters, professoren, critici. En boeken, artikelen, opleidingen, media, onderzoeken.  En het belangrijkst: de klanten hebben hun eigen mening.

Onze uitgangspunten: 

  • Kundig, belangeloos en onafhankelijk – De adviseur kent zijn vak, weet waar hij het over heeft en heeft geen persoonlijk belang bij zijn advies. Hij is onbevangen en verkoopt niets bij voorbaat.

  • Helpen op inhoud en proces – De klant is ‘De Grote Willer’, hij wil geholpen worden. De adviseur helpt hem met  zijn vraag en bewaakt daarnaast de professionele relatie.

  • Wederzijds vertrouwen – De klant heeft een goed gevoel over de samenwerking, het inspireert, confronteert, faciliteert en beweegt hem. Vakmanschap en vertrouwen vormen de fundering.

Netwerk als bedrijf, bedrijf als netwerk

Calibro werkt samen met de beste professionals. Adviseurs, projectmanagers, interim managers, coaches en onderzoekers die hun sporen hebben verdiend – en nog steeds verdienen. Een goed netwerk is als een groot adviesbedrijf: veel collega’s, grote bereik van dienstverlening, hoge kwaliteit en teams zijn snel samen te stellen. Door de omvang is ook de continuïteit bij opdrachten gewaarborgd.

Kwaliteitsborging

Goed Adviseren is geregistreerd bij de Orde van Organisatiekundigen en -adviseurs.

Sinds 2006

Dieter de Vroomen startte in 2006 met Goed Adviseren. Daarvoor was hij adviseur en interim manager bij Twynstra Gudde; zijn eerdere loopbaan betrof business marketing in de bouw, kunststoffen, fijnmechanica en nutswereld. Zie LinkedIn voor een gedetailleerd profiel.